Доцент Луцького інституту розвитку людини Університету «Україна» Терлецький В. К. взяв участь в парламентських слуханнях

Участь доцента кафедри туризму Луцького інституту розвитку людини Університету «Україна» Терлецького В. К. у парламентських слуханнях

 4 липня 2018 року у Верховній Раді України відбулися парламентські слухання на тему «Реалізація в Україні міжнародних документів щодо запобігання антропогенним змінам клімату», в яких прийняв активну участь доцент кафедри туризму Луцького інституту розвитку людини Університету «Україна» Терлецький Володимир Карлович, який є також головою Волинської обласної організації Всеукраїнської екологічної ліги.

В обговореннях брали участь: фахівці з екології, медицини, природничих та сільськогосподарських наук – професори, академіки, викладачі вищих навчальних закладів і дослідних інститутів.

Попередньо відбулося правління Всеукраїнської екологічної ліги, на якому Терлецький В. К. запропонував поширити досвід публікацій краєзнавчих екологічних карт, з якими Волинська обласна організація Всеукраїнської екологічної ліги та викладачі інституту виступили для популяризації екологічних знань і шляхів подолання кризових ситуацій в регіоні серед шкільної молоді, а також з пропозицією активізувати екологічний туризм як напрям екологічного та патріотичного виховання.