У Луцькому інституті розвитку людини стартували навчальні курси із оздоровчого масажу

На базі Луцького інституту розвитку людини Університету «Україна», який успішно готує та випускає фахівців з фізичної терапії, розпочали роботу курси оздоровчого масажу. Програма передбачає ознайомлення з основами масажного мистецтва, освоєння базових навичок і технік оздоровчого масажу. Курси розраховані як на медпрацівників, так і на людей без спеціальної медичної освіти.

На відміну від інших масажних курсів, в інституті не навчають рівнями – масажист-початківець, масажист базового рівня та експерт. Унікальна програма передбачає замкнений цикл повноцінного перехресного навчання професійному масажу, побудові особистого бренду і маркетинговому просуванню власної приватної практики.

Викладачі курсів «Масажу оздоровчого» – досвідчені практики та спеціалісти з великим досвідом роботи, які постійно підвищуюють свою кваліфікацію і стежать за усіма новинками б’юті індустрії. Залученими фахівцями та кафедрою фізичної реабілітації та соціального забезпечення інституту було розроблено унікальну програму навчання масажу. По закінченні курсів окрім сертифікату (міжнародного зразка, на двох мовах), кожен випускник отримає повноцінний методичний посібник, який стане помічником на початку власної практики.

Слухачі курсів навчатимуться таким технікам масажу: класичному, баночному, сегментарно-рефлекторному, точковому, апаратному, вакуумно-роликовому, лімфодренажному, антицелюлітному тощо. Більше того, після циклу лекцій та практичних занять з реабілітації, випускник опанує навики лікувальної гімнастики і фізкультури (ЛФК), здобуде можливість самостійно виявляти проблематику та формувати програму терапії для своїх пацієнтів. Основна мета курсів – навчити, як пройти шлях від одержання професійних навиків до реальної власної практики!

Заняття проходитимуть в аудиторіях, обладнаних масажними столами, навчальною літературою, атласами та іншими необхідними матеріалами.

Цикл навчання на курсах «Масажу оздоровчого» у Луцькому інституті розвитку людини Університету «Україна» триватиме  5 тижнів та складатиметься з 8 занять по 2 години кожне. При цьому саме  90% часу відводиться практиці.