Брейн-ринг за участі студентів спеціальності “Правознавство”, присвячений Дню юриста

З нагоди Дня Юриста України 9 жовтня 2017 року, кафедрою права, в стінах Луцького інституту розвитку людини відбувся брейн-ринг під назвою «ВІП». Студенти вкрай зацікавилися таким оригінальним форматом перевірки знань, адже звичайні науково-теоретичні конференції студентів не дають того адреналіну, тієї атмосфери, того рівня та якості перевірки знань, які дає їм Брейн-ринг.

У змаганні взяли участь студенти спеціальності «Правознавство» – команда 2 курсу, яка змагалася під назвою «Юні правознавці» та команда 3 курсу під назвою – «Юристи-терористи». На свято завітали працівники поліції: іспектор відділу моніторингу та забезпечення управління патрульної поліції у м.Луцьку – Чиж Ірина та інспектор із звязків з громадськістю управління патрульної поліції у м. Луцьку – Шмігель Ольга, які увійшли до складу журі.

У результаті напружених і хвилюючих змагальних поєдинків призові місця між двійкою команд-учасниць Брейн-рингу розподілилися так – лідером стала команда «Юні правознавці», відповідно 2 місце посіла команда «Юристи-терористи».

Незважаючи на те, що гра проходила у форматі змагання, вдалося створити дружню і веселу атмосферу. Активність студентів під час брейн-рингу засвідчила їхні глибокі знання навчального матеріалу і вміння працювати в команді, що є надзвичайно важливим на шляху становлення фахівця.

Наприкінці гри ведучі брейн-рингу подякували студентам за участь та висловили щире сподівання на ще не одну таку цікаву зустріч.

Усі команди були нагородженні грамотами від Луцького інституту розвитку людини Університету «Україна».